海外留学生作业网课优质服务团队

留学Essay、Assignment、Report、Paper代写、网课服务平台

微信咨询:eqyihao

北美exam代考_quiz代考_网课代考

  EssayQuality唯一网址:https://www.essayquality.com/提供:北美exam代考quiz代考、网课代考、assignment代写、report代写、简历代写、留学文书申请代写、研究性论文代写、课程作业代写...
 
北美exam代考,quiz代考,网课代考
 
Laura Tinhuizen is de dochter van een Leidse professor, die boeken heeft geschreven over de Provence en de Troubadours. Na enkele jaren kunst-geschiedenis te hebben gestudeerd, trouwt Laura met Alfred Boeken. Omdat ze geen kinderen kon krijgen, is ze gescheiden van hem. Alfred trouwt met Karin en krijgt 2 kinderen. Laura werkt bij een museum.
 
Op een dag in februari ontmoet ze de veel jongere Sylvia Nithart en zoekt contact met haar.
 
Later krijgen ze een verhouding. Dit is voor Laura de eerste relatie met een vrouw. Hun verhouding wordt verzwegen voor Laura's moeder en Sylvia's ouders. Sylvia zegt tegen haar moeder dat ze verloofd is en samenwoont met Thomas Boeken(de zogenaamde zoon van Laura).Om dat te bewijzen heeft ze een foto van een jongen gemaakt in de dierentuin waar zij ook op staat.
 
In mei vliegen Laura en Sylvia naar Nice, waar Laura haar moeder wilt opzoeken in het verzorgingstehuis. Hierom krijgen ze hun eerste ruzie; Laura wil namelijk niet dat Sylvia meegaat. Tijdens het bezoek komt Sylvia opeens toch tevoorschijn. Sylvia stelt zich aan haar voor als het buurmeisje van Laura, maar ze doorziet de situatie onmiddelijk, krijgt een aanval van woede en begint met haar stok beide vrouwen te slaan. Terug in Amsterdam gaan ze verder met hun oude leven. Laura wil ook niet dat haar moeder over hun relatie hoort. Haar vader is al overleden en haar moeder woont in een verzorgingtehuis in Nice.
 
Eind juli komt Sylvia langs om haar paspoort te halen. Ze gaat naar Londen met Alfred, want hij heeft daar een baan gekregen als theatercorrespondent. Laura wordt steeds magerder van ellende en wil een brief aan haar moeder schrijven maar dat lukt niet.
 
In augustus komt Sylvia onverwachts terug met het nieuws dat ze zwanger is van Alfred (vandaar die verhouding). Sylvia staat erop dat ze het aan Alfred vertelt zodat ze de zaken recht kunnen zetten. Maar tijdens de ontmoeting met Alfred waarbij hij alleen met Sylvia is, schiet hij Sylvia dood.
 
Twee dagen later ontvangt Laura een bericht dat haar moeder in Nice is gestorven en vertrekt naar Frankrijk. Onderweg komt ze in een restaurant de schrijver van Orpheus' vriend tegen.
 
Bij Avignon krijgt ze een inzinking. Met moeite vindt ze onderdak in een priv-kamer. In deze kamer schrijft ze het verhaal en wil ze zelfmoord plegen.

热门服务
作业代写
Essay代写
Report代写
北美作业代做
美国作业代做
英国作业代做
澳洲作业代做
留学生代写
澳洲留学生代写
澳洲代写
美国代写
加拿大代写
北美网课代修
加拿大网课代修
美国网课代修
微积分网课代上
新加坡网课代修
Econ网课代修
英国网课代上
澳洲网课代上
英国代上网课
经济学代考
美国数学代考
澳洲数学代考
英国数学代考
加拿大数学代考
美国论文代写专栏
留学生exam代考
北美代写专栏
新加坡代写专栏
Paper代写专栏
英国论文代写专栏
网课代修
网课代上
网课代修
美国网课托管
加拿大网课托管
美国网课代上
加拿大网课代上
澳洲网课托管
澳洲网课代修
网课代修推荐
网课代修价格
英国网课托管
网课托管价格
网课托管推荐
澳大利亚网课代上
网课代上价格
网课代上推荐
澳大利亚网课代修
英国网课代修
Econ网课代上
经济学网课代上
金融网课代上
物理网课代上
统计网课代上
哲学网课代上
宏观经济网课代上
Econ网课代修
经济学网课代修
金融网课代修
物理网课代修
统计网课代修
经济学网课代修
会计网课代修
宏观经济网课代修
数学网课代修
微积分网课代修
exam代考
Final exam代考
Midterm代考
加拿大代考
北美代考
网课代考价格
数学代考
留学生代考
Online exam代考
online quiz代考
代考价格
代考推荐
会计代考
金融代考
北美代考推荐
北美代考价格
美国Final exam代考
澳洲Final exam代考
英国Final exam代考
加拿大Final exam代考
网课托管
美国Midterm代考
澳洲Midterm代考
温哥华代考
英国Midterm代考
加拿大Midterm代考
北美代考多少钱
美国网课代考
澳洲网课代考
英国网课代考
加拿大网课代考
代考分享
微积分代考
Econ代考
经济学代考
会计代考
Accounting代考
Final exam代考
Midterm 代考
加拿大代考
美国代考
北美代考
网课代考
数学代考
留学生代考
Online exam代考
online quiz代考
代考价格
代考推荐
留学生作业专栏
assignment代写专栏
成绩单
加拿大essay专栏
美国essay专栏
英国essay专栏
北美essay专栏
留学生作业专栏
微信

微信客服

微信客服:eqyihao

山东济南市历下区三庆财富中心

qq

QQ客服

QQ联系:2232468560